Doa jodoh cepat..








Ya Tuhan, kalau dia memang jodohku, 
dekatkanlah...


Tapi kalau bukan jodohku, 
Jodohkanlah....


Jika dia tidak berjodoh denganku, 
Maka jadikanlah kami jodoh...


Kalau dia bukan jodohku, 
Jangan sampai dia dapat jodoh yang lain, selain aku...


Kalau dia tidak bisa di jodohkan denganku, 
Jangan sampai dia dapat jodoh yang lain, 
Biarkan dia tidak berjodoh sama seperti diriku...


Dan saat dia telah tidak memiliki jodoh, 
Jodohkanlah kami kembali...


Kalau dia jodoh orang lain, 
Putuskanlah! Jodohkanlah dengan ku.... 
Jika dia tetap menjadi jodoh orang lain, 
Biar orang itu ketemu jodoh dengan yang lain dan 
Kemudian Jodohkan kembali dia dengan ku ...hehehe  

Sumber : Aku Tak Sabar Kahwin Facebook fan page

ps : 'kalau  ada....ada  la tu'

5 comments:

sarah mohamad said...

hiks. macam paksa2 pulak. hihi. kalau ada jodoh, ada lah tuu :)

TaufiqHafiidh said...

kalau dah terdesak semua benda nak....hehehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

ishhhh kejam kot doa macam ni

izatul qisteena said...

aikk..yer ke ade doa camnie? x penah dgr or baca pown..huhu
http://izatulqisteena.blogspot.com/

TaufiqHafiidh said...

ni doa org2 yg nak kawen cepat2...hehehehe

top