Siapakah follower Blog SeMalaysia yang ke - 200 ??




Jeng...jeng...jeng.....ni  la  dia  follower  Blog  SeMalaysia   ke  200....Cik  Bunga !!!!!!!!!!!....tahniah2...kerana  sudi  menjengok  dan  menfollow  blog  yang  tak  seberapa  hebat  ni...

Tapi  kan, masa  mula-mula  aku  masuk  Blog  Cik  Bunga  ni  kan....aku  ingatkan   anak  dara  mana  tadi....rupa-rupanyaaaaaaaaaaaaaa






sambungan....rupa-rupanya  dah  jadi  Isteri  orang  dan  Mak  dah.....tahniah  sekali !!!!....memang  ibu  yang  baik  la....walaupun  dah  ada  anak  dan  suami  tapi  dia  tetap  ingat  kat  Blog  dia  lagi....

Untuk  sapa-sapa  yang  berminat  nak  terjah  atau  follow  terus  blog  Cik  Bunga  ni  boleh  la  ke  http://qasehblog.blogspot.com/  ........


Special  Gift  ye....ada.....Special  Gift nya  saya  akan  sebarkan  Blog  Cik  Bunga  ini  ke  seluruh  pelusuk  Malaysia !!!!


ps : 'Follow  jangan  tak  Follow'

1 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

Fuyooo~ kejap je dah jadi 200.tahniah ~

top