Ayam pun dah pandai sunat ???



* Ingatkan  manusia  je  yang  pandai  sunat  tapi  ayam  pun  dah  pandai  sunat  jugak...mungkin  ayam  sunat  ni  lebih  sedap  dari  yang  tak  sunat  kot.....think...think...think

Sumber : Gila Video

ps : 'Macam-macam  ayam'

4 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. Ayam sunat.. keh keh keh..

IdaNurFieyda said...

ayam sunat tu mcm mane ehh?sy pun selalu jgk terbaca statement d ats tu kat pet shop..

WanFadhilah said...

adei~ macam dah mati akal nak pikir ayat yg sesuai. kesian jugak.

TaufiqHafiidh said...

maybe ayam sunat ni ayam yg bersih bagi tokey kedai tu kot...andaian je ni...hehehhehe

top