BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Santai Bersama BEN ASHAARI

* Zaman  kanak-kanak  memang  tak  kan  lengkap  kalau  tak  tengok  kartun.....kartun-kartun  jugak  tapi  kalau  malas  mengaji  memang  nak  kena  la  jawabnya....hahaha

Karakter  kartun  yang  paling  aku  minat !!!!!!




ini  la  dia...Fujiwara  Takumi  Initial  D !!!....sebab  apa  aku  minat  dia...sebab  mamat  ni  cool  je  dan  berani  drive  laju  serta  corner  drift  90  darjah  lagi.....walaupun  dia  hebat  tapi  dia  tak  berlagak  macam  geng  kereta  Evo  dalam  cita  tu......satu  lagi, walaupun  kereta  dia  nampak  kuno  tapi  lagi  dasyat  dari  Subaru, Skyline n  RX 7....driving  skill  dia  power  bebbbbb



Karakter  kartun  yang  kurang  diminati




Aku  cukup  tak  suka  Giant  dalam  cita  Doraemon  ni....sebab  apa...sebab  kerja  dia  nak  buli  orang  je....kalau  pandai  tak  pa  jugak...dah  la  pemalas  nak  mampuih....serius  dia  ni  memang  merapu....




Jika  aku  SUPERHERO



Pilih  la  buatan  tempatan  bebbb.....ok-ok.....kalau  aku  jadi  superhero, aku  nak  jadi  keluang man.....nak  tau  sebab  apa.....keluang man  bukan  saja  pandai  menyelamatkan  orang  ramai  dan  banyak  membantu  pihak  polis ( walaupun  polis  bengang  kat  dia )  tapi  dia  ni  cukup  pandai  meloloskan  diri....letak  la  dalam  bilik  kebal  sekalipun....kalau  pergi  check  balik  sah-sah  dah  lesappppp.....yang  ada  cuma  note  yang  bertulis 'kawe  pegi  kenduri'.....hahaha


8 comments:

Along Usop said...

yeay!! kite geng!!!

Keluangman best woohh!!! =)


http://alongusop.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat-along.html



*pssttt... word verification ni tak perlu.. sebab blogspot.com dah ade spam filter die sendiri.. , nanti buang ye.. =)

senang siket pengunjung nak komen.. =)

TaufiqHafiidh said...

hahaha...keluang man tu legend ooooo

TheSyafiq Mokhtar said...

initial d mmg best bro..game die pon dah berjaya wat budak2 ponteng sekolah..haha

TaufiqHafiidh said...

jiwa kelajuan brooo...nak wat mcm mana...aku pun cukup gila ngan game arcade initial D ni jugak...hahahaha

fashah84 said...

segmen ni buat rindu zaman kanak2 ler..;-)

EJA said...

kelakar la yg last tu.. seronok rasa nya jadi budak2 dulu..tahniah no 45 saya dari blog abg ben :)

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

m y z . z i e m a said...

singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar2 kartun ni, rindu pulak zaman kanak-kanak kan ^____^

sme lah. nak jd kluangman jugak. hahahh.

top