Rilek.net tiru Facebook.com ????





* Ini  antara  laman  sosial  versi  Malaysia  yang  aku  baru  tau......tapi  dia  punya  main  page  sama  macam  Facebook  dan  berkemungkinan  kandungan  di dalamnya  pun  sama  macam  Facebook  jugak......kalau  korang  nak  terjah  atau  nak  sign  up  terus  ke  dalam  laman  sosial  ni  boleh  klik  http://www.rilek.net/sn/


ps : 'Kembar  tapi  tak  serupa'

3 comments:

IdaNurFieyda said...

best ke gune rilek.net tu?
elok la gune malaysia punye..
xde la bg org luar je kaya..

Rozuan Ismail said...

MALAYSIA PUNYA KAN.TRY LA GUNA.CAM BEST JE.

Afnizah said...

dulu pnh bukak tp skrg mcm x bleh bukak jer

top