Memey Suhaiza diserang dalam Facebook !!!

Aku  pun  tak  sangka  begitu  ramai  rakyat  Malaysia  yang  benci  kat  Memey  ni....semua  komen  yang  diorang  tulis  kat  gambar  dia   menunjukkan  mereka  sangat-sangat  benci  kat  dia.....

Sampai  bermacam-macam  penghinaan  diorang  beri  kat  gambar  dia  tu  dalam  Oh Media  Facebook  fanpage....apa  pun  jom  kita  terjah  kat  bawah  ni  !!!!


* Korang  boleh  double  klik  untuk  membesarkan  imej











* Previous  komen  sama  jugak  macam  komen  di atas....Rakyat  Malaysia  betul-betul  marah  kat  dia..

ps : 'Dasyat-dasyat'

5 comments:

il ya na said...

memey oh memey! haha. prefer fasha sandha

TaufiqHafiidh said...

fasha seksi sgt..hehehe

plankton said...

jd teladan ntok ank dara..jgn dok menggatal ngn laki org..:)

AkudanDiaAA said...

kekadang bukan salah pmpuan pun..lelaki pun patut disalahkan juga...tapi bukan ka ini takdir?

adylla fauzi said...

haha! kesian!

top