Cara-cara nak buat tayar kereta berasap...

Tempest Racing Acura Integra Drag Car Burnout.Jpeg

                                         Nissan  Silvia  S 15  dengan  gaya  burnoutnya



2006 Ford Mustang GT Project Car Burnout

                                Ford  Mustang  ni  tayar  belakang  je  yang  berasap



Chevy Corvette Stingray Concept Car Burnout

                                      Chevy  Corvette  ni  berasap  depan  belakang




                                     eh...Polis  pun  nak  buat  sekali...siap  berasap  jugak  tu


Apa  macam...best  kan...kalau  korang  dapat  buat  aksi  ni  depan  member-member  confirm  diorang  terpegun  dengan  kehebatan  korang....bukan  semua  orang  dapat  bakar  jalan  sampai  macam  ni  tau...

OK, Di bawah  ni  ada  video  cara-cara  nak  buat  tayar  berasap  tu....diharapkan  korang  dapat  fokus  apa  yang  diorang  dapat  masa  nak  buat  tayar  berasap  dalam  video  tu....selamat  menonton !!!!












                                            





Cars

                                   Ini  bukan  berasap  je  tapi  dah  siap  terbakar  sekali....

ps : 'Jangan  dera  kereta  anda'

1 comments:

Ridz Ayeop said...

Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com
Ada > 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.
Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.
Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.
Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

top