Siapakah Follower ke-100 Blog SeMalaysia ???



Seperti  yang  dijanjikan, aku  dah  janji  nak  buat  entri  khas  untuk  follower  ke -100  dan  Inilah  dia  follower  Blog  SeMalaysia  yang  ke-100....saya  sebagai  manager  blog  ini  berasa  terharu  dengan  sokongan  anda  semua.....

Untuk  pengetahuan  korang, Cik  Sufinah  Yussof  ( SY )  ni  blogger  dari  UMP ( sebab  aku  tengok  badge  UMP  kat  blog  dia ) dan  peminat  kucing  lak ( aku  tengok  entri  dia )...

Terima  kasih  diucapkan  kepada  beliau  kerana  sudi  menjadi  follower  blog  ini  untuk  ke-100  orang...ni URL  blog  dia  http://sufiesy.blogspot.com/  untuk  memudahkan  korang  ziarah -menziarahi  antara  satu  sama  lain...

Lepas  ni  Blog  SeMalaysia  akan  menunggu  Follower  ke - 200  lak  dan  berkemungkinan  ada  special  gift  untuk  yang  bertuah....Teruskan  sokongan  anda  semua  kepada  Blogger-blogger  lain...

ps : 'Tolong-menolong  dapat  pahala'

4 comments:

Sofeafaudzi.photography said...

tahniah :)

tipah said...

ala. sy nak jadi follower yg ke 200. hee

TaufiqHafiidh said...

kena beratur la kalau mcm tu...hehehe

Sufinah Yussof (SY) said...

owh em gee~ ~ ~ time qaseh incik taufiq. tak perasan plak sy jadi follower yg ke-100. sy baca entry awk psl KENAPA SATELIT RUSIA BERLAINAN DARI NASA???. sy suke entry 2. trus follow awk. ^ ^ pas tu baca entry2 awk yg lain.

top