Ada fan page Persatuan Blogger Gay SeMalaysia !!!!

Benda  yang  paling  mengejutkan  yang  aku  pernah  jumpa  kat  Facebook  ni  selepas  gambar  perempuan  bertudung  sedang  bercium  hari  tu....tapi  kali  ni  melibatkan  blogger-blogger  yang  jenis  GAY....diorang  ni  dah  merosakkan  alam  Blogging  dan  juga  nama  SeMalaysia.....korang  nak  tengok  fan  page  diorang  kat  Facebook....terjah  kat  bawah  ni.....

* Klik  untuk  membesarkan  imej



* Memalukan  nama  SeMalaysia....mereka  nak  mengubah  dunia.....LLLLOOOOLLLLLL




* Kalau  kita  tak  report  page  ni.....tak  pasal-pasal  satu  Malaysia  kena  timpa  bala  sebab  benda  yang  melawan hukum  tuhan  macam  ni....ni  link  page  diorang  tu : http://www.facebook.com/pages/Persatuan-Blogger-blogger-Gay-SeMalaysia-Malaysia-Gay-Blogger-Association/153762284679485?sk=app_4949752878


ps : 'Jauhkan  kami  dari  sesuatu  yang  dimurkai NYA'

1 comments:

Noor said...

mcm ni pun ada..depa ni makin xtau malu dah..

top